Триетажна сглобяема къща, 200кв.м, м.Зеленика, Варна

Един по-различен проект

Къщата, която ще представим сега е по-интересна спрямо останалите ни проекти, не само по обем, но и по конструкция. Теренът, на който строихме имаше голяма денивелация и първият етаж трябваше да е полувкопан в терена. Конструкцията му е изцяло монолитна, останалите два етажа над к.+0.00 са сглобяеми. И трите етажа си ги изпълнихме ние, не сме търсили подизпълнители за стоманобетона и зидарията.

Размерът има значение

Всичко в тази сглобяема къща беше голямо – и квадратурите, и височините! Отне ни около 5 месеца да я построим „до ключ“. Отново полагахме тежък физически труд за качване на материалите по етажите. Монтирахме и демонтирахме скелета. Гледката към Варненския залив обаче беше страхотна.

В галерията имате възможност да разгледате начинa на завършване на сглобяемата дървена къща и качеството на изпълнените довършителни работи. Шпакловки и боядисване, настилки и облицовки, доставка и монтаж на дограма, вътрешни врати, парапети – всичко е изпълнено от нас. Инсталациите също сме ги правили ние, както и зареждането на санитарията и осветителните тела. Само климатичните тела си ги слага доставчикът, който клиента беше избрал. Всичко друго беше наш ангажимент. Получи се един, наистина добър резултат!

Ако тази къща Ви е харесала, моля не пропускайте да разгледате и останалите ни изпълнени обекти в категория „Построени сглобяеми къщи“.

За всякакви въпроси отностно строителство на дървени сглобяеми къщи и безплатна консултация може да се свържете с нас тук.