Loading...
Услуги2017-09-09T00:40:26+03:00

Имате нужда от строителна услуга или ремонт?

Свържете се с нас

Партнър ООД освен с цялостно изграждане на сглобяеми дървени къщи, може да се ангажира и с отделни строителни услуги или ремонтни дейности на къщи и вили в гр.Варна и околностите.

Можете да ни наемете например, да направим само част от къщата Ви – само покрива или само топлоизолацията, само оградата или само градинското осветление. Вие решавате от какво имате нужда – ние ще дойдем на място да огледаме, да обсъдим ситуацията, да предложим варианти и да Ви изготвим конкретна и адекватна оферта. Обадете ни се!

Силата ни е в това, че не работим „на парче“. Предлагаме комплексна услуга и ако при ремонта се наложи да се преправят конструкции или инсталации в къщата, това не би било проблем за нас. Имаме всички ресурси от знания, умения, машини и инструменти да завършим цялостно и качествено Вашата поръчка. Прочетете повече за видовете услуги, които предлагаме като изберете някой от посочените по-долу бутони.

Покриви

Партнър ООД извършва изграждане на нови и ремонт на стари покривни конструкции в град Варна и околностите.

Покривът е важна част от конструкцията на сградата. Ако той се компрометира и не се вземат мерки навреме, сградата неминуемо започва да се руши. Водата прониква през старите, счупени керемиди до останалите структурни елементи на сградата и уврежда и тях. Следва избиване на влага по стените, мухъл, гниене, подпухнали шпакловки, паднали мазилки и нещастни собственици.

За да бъде един покрив надежден и да отговаря на всички изисквания за качество и безопасност, трябва да бъдат изпълнени стриктно всички стъпки при изграждането или реновирането му.

Още за ремонтните работи на покрива прочетете тук …

Топлоизолации

Партнър ООД извършва цялостно саниране на къщи и вили в град Варна и околностите.

В миналото повечето собственици на къщи не смятаха за необходимо да изолират, а дори и да измазват външните стени на домовете си. Така навсякъде из градовете и селата още могат да се  видят къщи с фасадни стени оставени „на тухла”. Напоследък обаче се зашумя около енергийната ефективност на сградите и как могат драстично да се намалят разходите за отопление на жилищата. На пазара навлязоха много производители на топлоизолационни системи. Собствениците осъзнаха нуждата от качествено топлоизолиране на своите домове.

Още информация за топлоизолирането на къщата вижте тук …

Фасадни мазилки

Партнър ООД полага фасадни мазилки на къщи и вили в град Варна и околностите.

Важно е да знаем, че фасадната мазилка освен декоративна функция има и защитно действие. Тя предпазва топлоизолацията и фасадата от дъжд, сняг и други атмосферни влияния. За разлика от старите циментови и варо-циментови мазилки съвременните полимерни и силиконови мазилки не поемат влага, предпазват от овлажняване топлоизолационния слой и гарантират запазване на свойствата му.

Едновременно с водоотблъскващите си свойства полимерните, силикатните и силиконовите мазилки притежават и паропропускливост т.е. позволяват на остатъчната влага при новото строителство да излезе навън и същевременно не допускат вода навътре в сградата (напр. при навяващ дъжд). Така се предотвратява опасността от влошаване на топлоизолационните свойства на системата.

Още за фасадните мазилки прочетете тук …

Дървени пристройки, навеси, перголи

Партнър ООД изгражда дървени навеси, перголи, летни кухни в град Варна, вилните зони и околните села.

Най-хубавото на живота в къща е времето прекарано навън в градината – на въздух. Когато строиш дома си обаче рядко обръщаш внимание на така нареченото допълващо застрояване. По-скоро първо се съсредоточаваш върху къщата, а после започваш да си подреждаш и двора.

Естествено, най-добре е и вътрешното и външното пространство да се мислят и правят едновременно, та като си тръгнат майсторите всичко да е готово и повече да не се занимаваш, но това е някакъв изолиран частен случай, за хора с много средства. В повечето случаи впоследствие се раждат идеите за навес в барбекю зоната, беседка в някой усамотен ъгъл на двора, пергола с увивни рози над градинската мебел или лятна кухня за заклетите кулинари.

Подробности за дървени навеси, перголи и друго допълващо застрояване вижте тук …

Изграждане на електроинсталации

Партнър ООД изгражда електро инсталации в сгради. Окабеляваме къщи, вили, жилищни кооперации в град Варна и околните местности.

Преди да развием изграждането на дървени сглобяеми къщикато основна дейност, 3 години работехме като фирма занимаваща се с електроинсталации. Окабелявахме жилищни кооперации за ел, СОТ, видеонаблюдение. Били сме подизпълнители на „Комфорт”ООД, „Бул-Марк„ООД , „Стандарт строй” ЕООД и др.

Сега сме разширили обхвата си на работа и основната ни дейност е друга, но ако имате нужда само от фирма за електроинсталации, за къщата или за градинското си осветление, можете да се обърнете към нас! Така или иначе сами си правим ел-а на къщите, които изграждаме. Не сме се откъсвали от сектора. Имаме квалификацията, имаме хората, имаме и необходимите инструменти.

Още информация за електромонтажните работи, които предлагаме прочетете тук …

Нашите доверени партньори

Материалите, които изпозлваме в строителството, са на утвърдени световни производители. Така гарантираме Вашето и нашето спокойствие за години напред.

Ние строим домове

За да Ви улесним и намалим Вашите грижи, ние ще се заемем с всички строителни дейности и ще построим вашия дом до ключ

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ДНЕС