Сглобяема къща 140кв.м, с.Чернево, обл.Варна

Ваканционна къща на село

Чернево е едно от „живите“ и развиващи се села във Варненска област. Близо е до гр.Варна – 20тина километра по магистралата. Много добре транспортно снабдено е. Има автобусна и жп линия. Много от жителите му работят в града, а вечер се прибират на тишина и чист въздух. Има си детска градина, основно училище и действащо читалище – затова има и млади хора, и спретнати къщи с подредени дворчета.

Клиентът ни е от късметлиите, които се сдобиват с имота по наследство. На село му харесва и иска да си направи ваканционен дом за през свободното време. Работата му е свързана с пътувания, което усложнява хвърлянето в дългосрочни проекти и взаимоотношения с много фирми и бригади. След като се срещнахме сподели, че е избрал сглобяемото строителство като вариант за по-бързо изграждане, а се спрял на нас защото предлагаме комплексно изпълнение на дървените ни сглобяеми къщи. Каза, че търсел точно това – фирмата изпълнител на сглобяемата къща да си прави всичко: разчиствнето на парцела, изкопите, стоманобетоновия фундамент, шахтите, инсталациите, тръби, кабели, дървени конструкции, довършителни работи, дограма, пътеки, подпорни стени, плочки, двор, огради … Е, намери ни 🙂 и вижте каква голяма и хубава дървена къща се получи.

Архитектурно разпределение

Клиентът не беше постоянно в страната, затова разчиташе на нас съвместно със съпругата му да движим цялата процедура по издаване на разрешението за строеж, откриване на строителната площадка и впоследствие издаване на разрешение за ползване. За проектирането се довериха на партньорите ни от „Архелит“ООД, които им изготвиха пълния проект за тяхната мечтана дървена сглобяема къща. На площта от 140кв.м в дървената сглобяема къща се помещаваха антре, просторен дневен тракт с кухня и трапезария, две спални, баня, гараж, перално, килер и покрита веранда.

Изпълнение

Степента на завършеност на сглобяемата къща, която клиентът избра беше „до ключ“, но не само за къщата, но и за двора 🙂 . Освен самата дървена сглобяема къща изпълнихме и вертикалната планировка на парцела. Правихме стоманобетонна основа за оградата. Монтирахме оградните пана и порталната врата.

По-подробна информация за вида на материалите, производителите  и марките, с които работим можете да прочетете в раздел Технология и изпълнение на нашите дървени сглобяеми къщи.

Изборът на настилки и облицовки, както обзавеждане за банята и осветителни тела са си ангажимент на собственика. Оставяме на клиента свободата и удоволствието да си избере и закупи завършващите материали за сглобяемата си къща. Ние доставяме и монтираме всичко!

Не забравяйте най-важното – избирайки нас получавате комплексна услуга! Изпълняваме си сами всички етапи на стоежа (фундамент, дървена конструкция, довършителни работи, инсталации), включително техническо ръководство и изготвяне на цялата строителна документация необходима за въвеждането на сглобяемата къща в експлоатация.