Сглобяема къща 108кв.м, СО“Боровец Юг“ р-н Аспарухово

В Боровец – до боровата гора

Представяме наскоро завършена сглобяема дървена къща. Намира се в СО Боровец Юг, по пътя за м-ст Ракитника, след кв.Галата вдясно от боровата гора. Районът не е хич лош, защото почти до парцела караш по асфалт. Минава линия на градския транспорт №17 ?? Има спирка, строителна борса и хранителен магазин. Все неща, които са лукс за една вилна местност.

Клиентите специално си бяха избирали парцела, защото щяха да го ползват за постоянно живеене. Бяха се насочили към дървена сглобяема къща, защото живееха на квартира и не им се чакаше няколко години, колкото би отнело строителството на масивна. Бързодействието си е една от силните страни на сглобяемите къщи. Мокрите процеси са само в нулевия цикъл, оттам нататък – сухо строителство. Не се налага да се чака да излиза влагата, конструкцията да уляга и т.н. Свързаха се с нас, поговорихме, обсъдихме възможностите им, посетихме изпълнени от нас дървени сглобяеми къщи, после ги изпратихме в проектантското бюро, с което работим и така се стигна до този проект.

Проектиране

Площта на сглобяемата къща е разпределена на следните помещения – входно антре с коридор, дневен тракт с кухня и трапезария, две нормални по големина спални, едната от които с дрешник, голяма баня с пространство за пералня и сушилня с преход към тоалетна, отделна втора тоалетна с достъп от външна страна, килер  отново с достъп отвън и отвътре и не на последно място над 20кв.м открита веранда. Много хитро измислено, нали?

Изпълнение

Степен на завършеност на сглобяемата къща – „до ключ“. От снимките можете да се ориентирате за качеството ни на работа и какво влагаме ние под понятието „до ключ“.

Кухненските мебели са изработени и монтирани от фирма с доказан професионализъм и внимание към детайла. При проявен интерес, можем да Ви предоставим координати.

Допълнителна информация за вида на строителните материали, производителите и марките, на които залагаме вече години наред можете да прочетете в раздел Технология и изпълнение на нашите дървени сглобяеми къщи.

Отново напомняме – избирайки нас получавате комплексна услуга! Изпълняваме си сами всички етапи на стоежа (фундамент, дървена конструкция, довършителни работи, инсталации), включително техническо ръководство и изготвяне на цялата строителна документация необходима за въвеждането на сглобяемата къща в експлоатация.