Loading...
Топлоизолация и цялостно саниране на къщи и вили в град Варна2017-08-27T16:38:32+03:00

Project Description

Искате да топлоизолирате къщата си?

Безплатна консултация тук

Партнър ООД извършва цялостно саниране на къщи и вили в град Варна и околностите.

В миналото повечето собственици на къщи не смятаха за необходимо да изолират, а дори и да измазват външните стени на домовете си. Така навсякъде из градовете и селата още могат да се  видят къщи с фасадни стени оставени „на тухла”. Напоследък обаче се зашумя около енергийната ефективност на сградите и как могат драстично да се намалят разходите за отопление на жилищата. На пазара навлязоха много производители на топлоизолационни системи. Собствениците осъзнаха нуждата от качествено топлоизолиране на своите домове.

Налице са няколко основни причини поради които трябва да санирате Вашата къща. От икономическа гледна точка ще плащате много по-ниски сметки и ще повишите цената на сградата. От техническа гледна точка, полагането на топлоизолация по фасадите на къщата увеличават защитата й и съответно удължават нейния живот. При саниране на къщи се предотвратяват течове и корозия на основните структурни елементи, предотвратява се развитието на мухъл, повишава се температурата на жилището и се подобрява акустиката. Освен това да не забравяме, че домът Ви естетически изглежда много по-добре с новата фасада.

За да се топлоизолира качествено домът Ви, трябва да се изпълнят последователно всички тези етапи:

  • Лепене на топлоизолационни плоскости 8-10см;
  • Дюбелиране;
  • Обръщане на отворите на дограмата с топлоизолация;
  • Шпакловка със стъклотекстилна мрежа – 2 ръце;
  • Полагане на ъглозащитни и водооткапващи профили по външни ъгли;
  • Запечатване с полиуретан на фугите между топлоизолация и дограма;
  • Грундиране на повърхността;
  • Полагане на фасадна мазилка

Ние работим с висококачествени материали предлагани от водещи производители като Weber, Ceresit, Baumit. Можем да Ви консултираме и да предложим варианти.

Освен това, разполагаме със собствено алуминиево и професионално метално скеле, което е достатъчно да покрие фасадата на 3 етажна сграда. Това е важно да се отбележи т.к. ако се ползва наемно скеле, както повечето бригади правят, работата се пришпорва и претупва, за да не се плаща дълго време за скелето. С нас това няма да Ви се случи.

Друго важно предимство е, че използваме собствен транспорт. Доставяме си сами всички необходими строителни материали до обекта и не занимаваме собственика с това да организира снабдяването им и да заплаща допълнително за това.

С нас няма да е необходимо да търсите и наемате и други майстори ако искате паралелно да си изграждате мълниезащитната инсталация на сградата или да си монтирате улуци, водостоци или фасадно осветление. Така ще избегнете грешки, недоразумения и прехвърляне на отговорности.

Обадете ни се, за да дойдем за оглед на място и да Ви калкулираме конкретна цена.

Ние строим домове

За да Ви улесним и намалим Вашите грижи, ние ще се заемем с всички строителни дейности и ще построим вашия дом до ключ

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ДНЕС