Loading...
Ремонт на покриви и покривни конструкции2017-09-13T14:11:04+03:00

Project Description

Имате въпроси за ремонт на стар покрив?

Безплатна консултация тук

Фирма Партнър ООД извършва изграждане на нови и ремонт на стари покривни конструкции в град Варна и околностите.

Покривът е важна част от конструкцията на сградата. Ако той се компрометира и не се вземат мерки навреме, сградата неминуемо започва да се руши и е нужен ремонт на този покрив. Водата прониква през старите, счупени керемиди до останалите структурни елементи на сградата и уврежда и тях. Следва избиване на влага по стените, мухъл, гниене, подпухнали шпакловки, паднали мазилки и нещастни собственици.

Ние можем да Ви помогнем като извършим цялостен ремонт на вашия покрив. Партнер ООД е фирма която изгражда покривни конструкции и извършва ремонти на стари покриви вече над 10 години. Ние ще си свършим работата качествено и покривът Ви ще придобие отново своя блясък, домът Ви – отново своята сигурност, а Вие – отново своето спокойствие. Свържете се с нас тук!

Защо да изберете нас, фирма Партнър ООД?

За да бъде един покрив надежден и да отговаря на всички изисквания за качество и безопасност, трябва да бъдат изпълнени стриктно всички стъпки при изграждането или реновирането му. Ние знаем как!

Ние, от фирма Партнър ООД, сме екип от професионалисти, които работят заедно вече над 10 години. Разпределяме си работата отлично и това допринася за бързото изграждане или ремонт на вашия покрив. Изградили сме десетки покриви! Носим гаранция като строителна фирма (10 години на конструкцията по ЗУТ) и с нас можете да сте спокойни.

За ремонт на покриви в цяла област Варна и област Добрич се свържете с нас и ние ще дойдем на оглед на място, за да преценим достъпа до обекта, колко и какви елементи от скелето ще са ни необходими. Разполагаме със собствено алуминиево и професионално метално скеле, което покрива фасадата на 3 етажна сграда.

А на каква цена? Колко струва ремонт на покрив? Цената е съществен елемент и се определя конкретно за вашия покрив. Затова имаме безплатна консултация и оглед на място. При оглед ние ще можем по-точно да преценим необходимите материали, време и труд. Ще изготвим оферта, която е съобразена с цените на материали и труда, които ще вложим. ВАЖНО: Не се колебайте да се свържете с нас още днес, защото офертите ни са изключително конкурентоспособни с останалите фирми в област Варна!

След като цената за ремонт е по възможностите на вашия бюджет,  то следим прогнозата за хубаво време и когато се отвори възможност – действаме. В зависимост от квадратурата на покрива ни трябват от 6 до 12 дни, за да свършим работата, която се състои в следното:

 • Монтаж скеле;
 • Разпокриване стари керемиди и извозване от обекта;
 • Премахване на стари летви и фолио;
 • Подмяна на изгнила покривна ламперия, ако има такава;
 • Демонтаж на улами и обшивка комин;
 • Подсилване и подсигуряване на дървената покривна конструкция;
 • Покриване с подпокривно фолио;
 • Монтаж на улами от пластифицирана ламарина и обшивка на комин;
 • Монтаж летви на единична или двойна скара;
 • Поставяне на нови керемиди и капаци;
 • Подмазване на капаци или сух монтаж;
 • Обличане на комин;
 • Обшивка стрехи с ламперия ….
 • Монтаж челни дъски
 • Монтаж олуци и водостоци
 • Демонтаж скеле

Нашите основни предимства пред останалите фирми за изграждане и ремонт на покриви са:

Основната ни дейност е строителство на дървени сглобяеми къщи и дървесината е основната суровина, с която работим, затова винаги държим да си подберем сами необходимия дървен материал. Не го купуваме от борсата на пачки. Там са подредени така, че външните греди и ребра са хубави, а отвътре има всякакви боклуци негодни за употреба – изметнати, криви, с кори и чепове. Контактите които сме си завързали на дървените борси ни помагат да ровим, прехвърляме и подбираме най-качествения материал, който да вложим.

Имаме собствен транспорт за доставка на всички строителни материали до обекта и не занимаваме собственика с това да организира снабдяването им и да заплаща допълнително за това.

Обработваме всички дървени части против влага и биологични вредители с Bochemit Forte преди да ги вложим в конструкцията. Това допринася изключително много за дълготрайността и устойчивостта на вашия покрив, както и на цялата дървена къща!

Всички видими дървени части, като обшивката на стрехите и челните дъски, лакираме с висококачествен лак Sikkens с UV филтър, който има 10 години гаранция на покритието. За да сме спокойни и ние и Вие!

Предлагаме комплексна услуга и завършен продукт, т.е. ако при разпокриването на покрива се случи така че да се нарани мазилка или топлоизолация, възстановяваме всичко във вида, в който е бил. Поемаме цялата отговорност!

Изграждаме мълниезащитна инсталация, ако клиента пожелае. Монтираме улуци и водостоци на покриви.

Цената за изграждане и ремонт на покрив се калкулира след оглед на място според конкретния проект.

Ние строим домове

За да Ви улесним и намалим Вашите грижи, ние ще се заемем с всички строителни дейности и ще построим вашия дом до ключ

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ДНЕС