Loading...
Фасадни мазилки на къщи и вили2017-06-28T11:23:31+03:00

Project Description

Имате въпроси относно фасадна мазилка на вашата къща?

 

Безплатна консултация тук

Партнър ООД полага фасадни мазилки на къщи и вили в град Варна и околностите.

Важно е да знаем, че фасадната мазилка освен декоративна функция има и защитно действие. Тя предпазва топлоизолацията и фасадата от дъжд, сняг и други атмосферни влияния. За разлика от старите циментови и варо-циментови мазилки съвременните полимерни и силиконови мазилки не поемат влага, предпазват от овлажняване топлоизолационния слой и гарантират запазване на свойствата му. Едновременно с водоотблъскващите си свойства полимерните, силикатните и силиконовите мазилки притежават и паропропускливост т.е. позволяват на остатъчната влага при новото строителство да излезе навън и същевременно не допускат вода навътре в сградата (напр. при навяващ дъжд). Така се предотвратява опасността от влошаване на топлоизолационните свойства на системата.

Ако не сте успели по някакви съображения да си направите външна мазилка на къщата, когато сте си я строили, моля свържете се с нас. Ще Ви консултираме за видове и марки, ще Ви дадем каталози с цветове.

Преди да започнем с нанасянето на мазилката обследваме фасадата за евентуални пукнатини и неравности. За да изпълним работата качествено първо трябва перфектно да си подготвим основата. Прешпакловаме, където е необходимо, презамрежваме пукнатините. Задължително обработваме фугата между топлоизолацията и профила на дограма с полиуретан. След това грундираме с грунд в цвета на мазилката и при така подготвената основа нанасяме избраната от Вас мазилка.

Работим с висококачествени, готови тонирани мазилки на водещи производители като Weber, Ceresit, Baumit. Не Ви съветваме да използвате сухи мазилки, колкото и евтини да са и да Ви ги хвалят. Не се получава добър резултат.

Ние строим домове

За да Ви улесним и намалим Вашите грижи, ние ще се заемем с всички строителни дейности и ще построим вашия дом до ключ

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ДНЕС