Loading...
Дървени навеси, перголи, летни кухни2020-05-11T09:45:45+03:00

Project Description

За всякакви въпроси относно дървени навеси

 

Безплатна консултация тук

Партнър ООД изгражда дървени навеси, перголи, летни кухни в град Варна, вилните зони и околните села.

Най-хубавото на живота в къща е времето прекарано навън в градината 😉 – на въздух. Когато строиш дома си обаче рядко обръщаш внимание на така нареченото допълващо застрояване. По-скоро първо се съсредоточаваш върху къщата, а после започваш да си подреждаш и двора. Естествено, най-добре е и вътрешното и външното пространство да се мислят и правят едновременно, та като си тръгнат майсторите всичко да е готово и повече да не се занимаваш. Но това е някакъв изолиран частен случай, за хора с много средства. В повечето случаи впоследствие се раждат идеите за навес в барбекю зоната, беседка в някой усамотен ъгъл на двора, пергола с увивни рози над градинската мебел или лятна кухня за заклетите кулинари.

Дървото отново идва на помощ като най-удачния и предпочитан материал за такъв вид постройки. То се вписва идеално във всякакви стилове и се харесва на всички.

Ето няколко причини, поради които да изберете нас за Вашия проект:

Основната ни дейност е цялостно изграждане на дървени сглобяеми къщи, затова работата с дървени конструкции е наш приоритет и сила. През дългогодишния си опит сме придобили необходимите знания и умения за обработка на дървесината и сме си набавили необходимите машини и инструменти. Това си е специфична работа, иска се майсторлък.

Повечето майстори на груб строеж се наемат да изработват и дървени конструкции, но работата им винаги си личи – нещата стоят груби и недодялани и няма как да е иначе. Те не познават материала и обработките му, не разполагат със специфичните инструменти – пендули, шлайфове, фрези и не могат да доизкусурят и изпипат детайлите, да накарат дървото да изглежда естетически добре. А за видимите конструкции това е недопустимо.

Ние си изпипваме нещата и обръщаме внимание на детайлите. Още като се запознаем с проекта отиваме и си избираме необходимия дървен материал. Не го купуваме от борсата на пачки. Там са подредени така, че външните греди и ребра са хубави, а отвътре пълнежа е от всякакви боклуци негодни за употреба – изметнати, криви, с кори и чепове. Контактите които сме си завързали на дървените борси ни помагат да ровим, прехвърляме и подбираме най-качествения материал. След това си го транспортираме с наш транспорт (не Ви занимаваме и с това), разтоварваме, шлайфаме, обработваме го с Bochemit Forte и го разкрояваме на необходимите елементи. После лакираме с висококачествен лак Sikkens с UV филтър, който има 10 години гаранция на покритието и монтираме на предварително подготвената основа.

Тук идва и другото ни основно предимство – предлагаме комплексна услуга и завършен продукт:

  • сами си копаем и леем основите,
  • заготвяме и монтираме дървенията,
  • зидаме ако проекта го изисква,
  • прекарваме трасета за вода и канал за външна мивка при желание на клиента
  • окабеляваме за градинско и акцентно осветление при желание на клиента

 

Така не е необходимо да търсите и наемате 16 майстора поотделно за да си направите един навес. Просто се обърнете към нас и след това само се наслаждавайте на красивото си външно пространство!

Ние строим домове

За да Ви улесним и намалим Вашите грижи, ние ще се заемем с всички строителни дейности и ще построим вашия дом до ключ

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ДНЕС