Двуетажни сглобяеми къщи, м.Ментеше, Варна

Еднакви отвън – различни отвътре

Клиентите бяха приятели, закупили заедно един парцел и проектирали за по-изгодно две еднакви сглобяеми къщи, всяка от по 104 квадрата. Отвътре, естествено, всеки от тях си избра различни завършващи покрития (по свой вкус) и всяка къща си придоби свой облик.

Противно на очакванията на скептиците, че заради цената си дървените къщи могат да бъдат само едноетажни, скучни и правоъгълни – като бунгала, тези двуетажни сглобяеми къщи изглеждат чудесно и по нищо не отстъпват във визията си на тухлените къщи. Всичко зависи от проекта, който сте си направили, от Вашия вкус и желание как да изглежда дома Ви. Възрожденски стил, средиземноморски стил, модерен стил, кубични форми, с големи или с малки прозорци, с ниши, чупки, лоджии, балкони, едноетажни, двуетажни, на полунива – за дървените сглобяеми къщи ограничения няма! Можем да изпълним всяко задание.

 

Заедно с изграждането на двуетажните дървени къщи, правихме и вертикалната планировка на терена. От снимките е видима денивелацията на парцела и колко бетон сме излели за подпорни стени, паркинги, стъпала и пътеки. Естествено отново се справихме със собствени сили, без да наемаме подизпълнители. С нас клиентите винаги са спокойни, че получават комплексна услуга.

Качеството на довършителните работи на двуетажните дървени сглобяеми къщи можете да разгледате на снимките в галерията по-надолу.

Строителството вървеше паралелно. И въпреки, че като квадратни метри самите сглобяеми къщи не са големи, това че са двуетажни, означава вътрешно стълбище, тераси, санитарни възли на всеки етаж, парапети и др. Обемът работа е по-голям. Това предполага и повече качване, слизане, пренасяне на материали на ръка. Но …

Трудностите се забравят с времето

Особено, когато си доволен от свършената работа. Получиха се едни наистина кокетни и много добре изглеждащи двуетажни дървени сглобяеми къщи. Гордеем се от резултата и пожелаваме на собствениците да им се радват дълги години.

Ако и Вие сте харесали нашите дървени сглобяеми къщи, моля свържете се с нас!