Loading...
Цени и условия за строеж на дървени сглобяеми къщи2024-03-18T12:29:39+02:00

Търсите информация за цени на дървени сглобяеми къщи?

Безплатна консултация тук

Цени за строеж на дървени сглобяеми къщи

Партнър ООД –  Имаме над 15 години опит в изграждането на дървени сглобяеми къщи .

Цени на дървени сглобяеми къщи

Често задаван въпрос: Каква е цената на дървена сглобяема къща?

Стойността на една от нашите сглобяеми къщи се определя в зависимост от избраните елементи, техният материал, вида на покритията, степента на завършеност и вида на довършителните работи. Всичко това се избира от клиента. На база проекта на сглобяемата къща и избраните завършващи материали, ние изготвяме индивидуална оферта за всеки клиент.

Цените започват от 450 евро/м2  с включен фундамент

Цената се формира изцяло от Вас – от това дали искате всички довършителни дейности да бъдат извършени от нас или Вие ще довършвате част от нещата. Това, което е възможно да направите сами е:

  • да си поставите сами теракота и фаянса в баните;
  • да си поставите сами ламинирания паркет;
  • да боядисате стените и таваните с латекс;
  • да поръчате дограмата (врати и прозорци) от друга фирма, ако имате индивидуални предпочитания;
  • да монтирате сами покривното покритие и др.

Поемаме гаранция за всички строителни дейности извършени от нас, а Вие носите отговорност за качеството и дълготрайността на монтажа извършен от Вас! 

Дългогодишният ни опит в цялостното строителство на дървени сглобяеми къщи, включващо всички довършителни работи до ключ показва, че в 80% от случаите на извършените от клиента довършителни работи са по-скъпи и в пъти по-времеемки. Защо? Защото ние сме се специализирали в строителството и оптимизирали всеки процес – всички строителни дейности, купуване и доставка на материали и най-важния елемент – изграден екип. С нас спестявате време, не се занимавате с „майстори“, а накрая виждате, че сте спестили и пари!

ВНИМАНИЕ! Най-ниска цена за строителство на дървена сглобяема къща може да получите от много фирми, но нашата препоръка е да сравните подробно всички строителни дейности, които ще се извършат конкретно за вашия проект, тъй като някои строителни фирми спестяват някои дейности с цел предлагане на най-ниска цена на квадратен метър, но клиентът в последствие разбира, че трябва допълнително сам да ги извърши или да ги заплати. Ние предлагаме строителство до ключ и безплатна консултация за вашия конкретен проект. Свържете се с нас днес!

Условия за строителство на сглобяеми къщи

Изграждането на сглобяемите къщи, както и монолитното строителство, се регулира основно от разпоредбите на ЗУТ (Закон за устройство на територията) и правилниците към него.

Документите, които са необходими и трябва да си осигурите за построяването на дървена сглобяема къща са:

  • ПУП (Подробен устройствен план) на терена.
  • Скица, с виза за проектиране.
  • Комплаект проекти – Архитектура, Строителни конструкции, В и К, Електро, Вертикална планировка;
  • Разрешение за строеж;

При невъзможност от Ваша страна да ходите по инстанции и да чакате по опашки (например сте в чужбина или сте изключително заети) предлагаме да ни упълномощите и да извадим необходимите документи вместо Вас.

Когато вече строителството започне, ние имаме грижата за издаването на актовете и протоколите по време на строителство. Нашият технически ръководител води надлежно текущата документация на обекта. След завършването на строежа, Ви предаваме всички необходими документи до Акт 15, с които да можете да вземете Разрешение за въвеждане в експлоатация (Акт 16) от Общината.

Проектиране

Ако не сте избрали проектант за Вашата сглобяема къща, ние можем да Ви съдействаме и да Ви свържем с проектантите от „Архелит“ООД, с които работим от години и имаме чудесно сътрудничество. Това естествено не Ви обвързва по никакъв начин. Не Ви задължаваме да проектирате обезателно с тях, както и те не биха Ви задължили, ако проектирате с тях – да изберете нас за изпълнители на проекта. Нямаме никаква друга обвързаност, освен коректните и колегиални взаимоотношения изградили се помежду ни през годините.

Строителство

Изключително специализирани в строителството на дървени сглобяеми къщи

Ние ще я построим

С нашият екип от професионалисти, изграждаме обектите до ключ  според Вашите проекти и желания. Няма нужда да търсите майстори за довършителни работи. Ние ще покрием Вашите изисквания до ключ!

Свържете се с нас

Ремонтни дейности

Имате си къща, но е необходим ремонт? Ние ще Ви помогнем в ремонтирането и реновирането ѝ!

Ние ще Ви помогнем

С нашите допълнителни услуги, които извършваме, можем да реновираме Вашия дом

Свържете се с нас

Ние строим домове

За да Ви улесним и намалим Вашите грижи, ние ще се заемем с всички строителни дейности и ще построим Вашия дом до ключ

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ДНЕС